گفتگوی آزاد
تشکر و قدردانی از استاد کیان پناهی
استاد عزیز، واقعاً ازتون ممنونم بابت تمام وقتی که میذارید و لایوهای رایگانی که با این همه حوصله و انرژی برگزار میکنید. اینکه تجربه و دانشتون رو بدون هیچ چشمداشتی در اختیار ما میذارید، واقعاً ارزشمنده و جای تشکر زیادی داره.
آموزشها و توضیحاتتون برای من خیلی مفید بوده و باعث شده دید بهتری نسبت به ترید پیدا کنم .
صبر و حوصلهای که در آموزش دارید و اینکه با دقت به سوالات جواب میدید، واقعاً قابل احترامه.
من شخصاً از مطالبی که در لایوها یاد گرفتم استفاده زیادی کردم و حس میکنم نسبت به قبل خیلی پیشرفت کردم. امیدوارم همیشه موفق و پرانرژی باشید و همین مسیر خوب رو ادامه بدید. واقعاً ممنونم بابت همه زحماتتون. 🙏
پاسخها
(2 پیام)
برای پاسخ دادن،
وارد حسابکاربریات شو.
Reza Farmani
مدیر انجمن عضوفعال
Price Action
18 پست
Reza Farmani
مدیر انجمن 3 هفته پیش
هادی جان دمت گرم که این تاپیک رو زدی واقعا جاش خالی بود و به نظر من مهمترین بحث انجمن همینه.
منم میخوام از استاد پناهی عزیز یه تشکر ویژه داشته باشم. استاد، انرژی و حوصلهای که شما برای آموزش ما میذارید واقعا بینظیره. بدون هیچ چشمداشتی تجربههاتون و دانشتون رو با ما شریک میشید. آنچه از شما یادگرفتیم فقط تحلیل نیست نوعی نظم ذهنی و آرامش در تصمیم گیریه
از صمیم قلب سپاسگزارم و امیدوارم همیشه حالتون خوب و دلتان شاد باشه.
منم میخوام از استاد پناهی عزیز یه تشکر ویژه داشته باشم. استاد، انرژی و حوصلهای که شما برای آموزش ما میذارید واقعا بینظیره. بدون هیچ چشمداشتی تجربههاتون و دانشتون رو با ما شریک میشید. آنچه از شما یادگرفتیم فقط تحلیل نیست نوعی نظم ذهنی و آرامش در تصمیم گیریه
از صمیم قلب سپاسگزارم و امیدوارم همیشه حالتون خوب و دلتان شاد باشه.
aminshaban
تازهوارد
5 پست
aminshaban
3 هفته پیش
جناب پناهی عزیز.منم به نوبه خودم ازتون تشکر میکنم که این راه سخت و دشوار رو برامون روشن کردید.امیدوارم این حقیر و بقیه دوستان قدر این موقعیت رو بدونن و استفاده لازم رو ببرن